Üniversite Şubemiz Kuruldu, Teşkilatımıza Hayırlı Olsun...
12 Haziran 2018, Salı

Üniversite Şube Başkanlığına atanan Üzeyir Eryiğit ve Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ortak basın açıklaması düzenledi. Köksal "Bugün burada üyelerimize vermiş olduğumuz sözün haklı gururunu yaşıyoruz. Yola çıktığımızda Osmangazi üniversitesi çalışanlarına bir söz vermiştik. Üyelerimizin sorun ve önerilerini daha hızlı bir şekilde çözülmesi için büyük bir adım attık. Önümüzdeki süreçte Eskişehir şube ve üniversite şube olarak daha güzel çalışmalara imza atacağımızı bildirmek isterim ve Üzeyir kardeşimin nezdinde tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar dilerim." dedi.

Üniversite Şube Başkanlığına atanan Üzeyir Eryiğit basın açıklamasında " Bugün Osmangazi Üniversitesi Sağlık-Sen üyeleri adına söz vermiş olduğumuz Üniversite Şubesi’nin kurulmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle Üniversite Şubesi’nin kurulmasında emeği geçen başta Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Yönetim Kuruluna, İl Başkanımız Hasan Hüseyin Köksal ve Yönetim Kuruluna ve bizlerden desteğini esirgemeyen değerli üniversite çalışanı üyelerimize teşekkür ediyorum. 
Yönetim kurulu olarak çalışanlarımızın sorunlarının tespiti, çözüm önerileri ve hakları konusunda gür sesi olacağımızı belirtiriz. Şubemizin sağlık çalışanlarımıza, üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını diler, daha güçlü ve daha ileriye bir sağlık-sen diyor hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Üniversite Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ise sırasıyla Şube Başkanı Üzeyir ERYİĞİT, Şube Başkan Vekili Sinan KAYA ve Şube Başkan Yardımcıları Semih ADAK, Samet ZAVALSIZ, İsmail OKUTAN, Ayşegül ŞEKERCİ SÜRÜ ve Türkan PEŞKİRCİ’den oluşmaktadır.

Bizlerde Eskişehir Sağlık Sen Ailesi olarak beraber yol yürüdüğümüz Üzeyir Başkanımızı tebrik eder, şubemizin tüm üniversite çalışanlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :