KORUMA ALTINDAKİ 81 ÇOCUĞUMUZA BİSİKLETLERİ TESLİM EDİLDİ...
30 Mayıs 2015, Cumartesi

Eskişehir Sağlık-Sen olarak her geçen gün daha büyük bir aile oluyoruz. Büyük aile olmak sorumluluk demek, haksızlık karşısında dik durmak demek, ihtiyacı olanın yanında olmak demektir.

Eskişehir Sağlık-Sen organizasyonunda;

İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve 112 çalışanları,

Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliği ve Bağlı Hastaneler,

Halk Sağlığı Kurumu ve Bağlı Aile Sağlığı Merkezleri-Toplum Sağlığı Merkezlerinin katılımları ile düzenlemiş olduğumuz,

“Koruma Altındaki 81 Çocuğumuza Bisiklet Kampanyası” teslim töreninde;

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRÜ SULTAN MURAT AYDIN

“Devletimiz son yıllarda aile ve sosyal il müdürlüğü çocuk yuvalarında bakım evlerinde her türlü ihtiyaçları karşılamaktadır. Sağlık-Sen’in koruma altındaki çocuklarımıza bu kampanyası tüm yurda örnek olmalıdır” dedi.

  ESKİŞEHİR SAĞLIK-SEN ŞUBE BAŞKANI HASAN HÜSEYİN KÖKSAL

“Eskişehir Sağlık-Sen olarak 2015 yılında da yetkili sendika olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Her geçen gün daha büyük bir aile oluyoruz. Büyük aile olmak sorumluluk demek, haksızlık karşısında dik durmak demek, ihtiyacı olanın yanında olmak demek. Eskişehir Sağlık-Sen olarak her zaman sorumluluk bilinciyle hareket ettik. Bazen bir fikir filizlendirir umutları, bazen gülen bir çift gözdür o fikri veren, bazen de hüzünlü bir yüzdür insanı düşünceye sevk eden. Aile ve Sosyal politikalar çalışanlarımıza yaptığımız ziyaretlerde Koruma altındaki çocuklarımıza Bisiklet kampanyası kararını aldık. Kısa bir sürede üyelerimizin ve duyarlı sağlık çalışanlarımızın desteği ile mutlu sona ulaştık. . Kampanyaya destek veren herkese buradan teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

MEMUR-SEN BAŞKAN VEKİLİ SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI METİN MEMİŞ

“Bu önemli projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Sağlık-Sen’e gönül veren tüm üye ve teşkilata teşekkürlerimi bir borç biliyorum.”dedi.

ESKİŞEHİR VALİSİ GÜNGÖR AZİM TUNA ise şöyle konuştu:

Çok zengin bir coğrafyada yaşıyoruz. En büyük zenginliğimiz taşımız toprağımız değil insanımızdır. Nereye gidersek gidelim en önemli en kıymetli varlığımız ne denildiğinde insan kalitemiz ortaya çıkıyor. Sağlık-Sen yine önemli bir çalışmaya imza attı. Bu projeye gönül veren desteğini eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜSTEŞARI NESRİN ÇELİK ;

“Projeye dair “Neden?” sorusuna verilebilecek en güzel cevap, hayata 1-0 yenik başlayan bu küçük kalplere buruk bir zafer yaşatmaktansa, güven duyabilecekleri bir bağ yaratmak. Hayatın en değerli dönemi, çocukluk evresinde kurulan bu bağ, hem farklı bakış açıları hem de griye boyanmış hayalleri renklendirme fırsatını sunabilir. Sonuçta, mutluluğu küçük şeylerde bulma sanatını, onlardan daha güzel kim icra edebilir?Bu projenin gerçekleşmesine öncü olan sağlık-sen  yönetim kurulu ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Memur-Sen Başkan Vekili, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, bu kampanyada emeği geçen İl Sağlık Müdürü Ali Mumcu’ya, Halk Sağlığı Müdürü Kadir Demirel’e, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Seyhan Fidan’a, Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’a, TÜMSİAD Eskişehir Başkanı Ali Engiz’e, Sakarya Ticaret Asarcıklı Şube Metin Sakcı’ya plaketlerini takdim ederken teşekkürlerini bir kez daha dile getirdi. Sayın Metin Memiş, Aile ve Sosyal Politikalar Müsteşarı Nesrin Çelik’e ve Eskişehir Sağlık-Sen Kadın kolları Başkanı Işıl Kaptanoğlu Soysal’a tablo hediye etti


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :