YALNIZCA 3 ARALIK'TA DEĞİL HER ZAMAN ENGELLİ KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ...
07 Aralık 2015, Pazartesi

Ak Parti Engelliler Komisyonu ve Sağlıksen Engelliler Komisyonu öncülüğünde engelliler haftası dolayısıyla kahvaltı programı düzenlendi. Programa; Eskişehir Engelliler Komisyonu Başkanı Hüseyin Tosun, Ak Parti Engelliler Komisyonu Başkanı Soner Çoban, Eskişehir Sağlıksen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Odunpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, İl Sağlık Müdürü Ali Mumcu ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Ala Park Cafe’de gerçekleştirilen programda, Eskişehir Engelliler Komisyonu Başkanı Hüseyin Tosun ve Ak Parti Engelliler Komisyonu Başkanı Soner Çoban açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Engelliler Komisyonu Kurucularından Harun Uluçınarın, “Sen Engelli Olsaydın” adlı şiirini okumasının ardından Eskişehir Sağlıksen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal selamlama konuşması gerçekleştirdi. Köksal, “ Engelliler 2003’te sağlıkta dönüşümle beraber sağlık kurumlarında da çalışmaya başlamış ve hizmet akışını bizlerle beraber götürmeye çalışıyorlar. Biz STK’lar olarak içimizde çalışan kardeşlerimizin engelini zorlamadan çalışma sisteminin daha iyi nasıl olacağını, bir nebze hayatlarını kolaylaştırmak için ne yapmamız gerektiğini gerek kurumdaki amirlerimize, bürokratlarımıza, siyasilerimize STK olarak dile getiriyor, zaten zor olan yaşamlarının bir nebze kolaylaşması için çalışıyoruz.” dedi.

 

Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan selamlama konuşmasında Ak Parti’nin 13 yıldır sessiz bir devrim gerçekleştirdiğinin önemini vurgulayarak, “Sadece bu devrimi sosyal, siyasi, sanat bu açıdan değil engelli kardeşlerimizi de unutmayarak onlarla birlikte de sessiz bir devrim gerçekleştirdik. Sadece 3 Aralık’ta ve bu haftada değil her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız.” şeklinde konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın ve İl Sağlık Müdürü Ali Mumcu’nun selamlama konuşmalarının ardından yürüme engelli 12 yaşındaki Esra Işık’a akülü araç hediye edildi. Eskişehir Sağlıksen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, akülü aracın alınmasını sağlayan Emirdağ Yardımlaşma Derneği Belçika şubesi’ne teşekkürlerini iletti.




PAYLAŞ :