EBELER HEMŞİRELER HAFTASI STANT AÇILIŞI...
12 Mayıs 2015, Salı

Birey ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, hasta bakımının bilimsel yöntemlerle sağlanması hizmetlerini, özveriyle yerine getiren, ‘önce insan’ diyerek topluma hizmeti ilke edinmiş, insan sağlığı için önemli ve kutsal bir görev ifa eden ebe ve hemşirelerimiz, her türlü olumsuzlukta maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden çalışmaktadırlar.

 

Eskişehir Sağlık Sen Şubesi olarak ebelik ve hemşirelik mesleğine farklı bir bakış açısı getirerek ebelik ve hemşirelik mesleğini anlatmak için Espark AVM’ye stant açmaya karar verdik.

16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 14:00’de açılacak standımız 17 Mayıs 2015 Pazar günü saat 21:00’e kadar açık olacaktır.

İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, kimi zaman ailesinden uzak, gece gündüz demeden sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra eden tüm hemşirelerimizin '' 12 Mayıs Hemşireler Günü'' nü kutlar siz değerli üyelerimiz, basın mensupları ve tüm vatandaşlarımızı stant açılışımıza davet ederiz.

PAYLAŞ :