MEMUR SENDİKACILIĞINDA BİR İLK...
17 Mayıs 2015, Pazar

Eskişehir Sağlık Sen Şubesi sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Eskişehir Sağlık Sen Kadınlar Komisyonu tarafından Memur Sendikacılığında bir ilk gerçekleştirildi.

Ak Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayları Sayın Mustafa Kemal BİÇERLİ ve Sayın Ali DEMİREL, İl Sağlık Müdür Yardımcıları Yüksel SOLMAZ, Babür MİMTAŞ, Cihannüma İl Temsilcisi, TÜMSİAD Şube Başkanı Ali ENGİZ, TÜKDES Genel Başkanı Süleyman BAKKAL ile birlikte sağlık çalışanları ve Eskişehir halkının yoğun katılımıyla Ebeler Hemşireler Haftası stant açılışı yapıldı. 

 

Şube Başkanı Köksal açılış konuşmasında “Eskişehir Sağlık Sen Şubesi olarak ebelik ve hemşirelik mesleğine farklı bir bakış açısı getirmek, ebelik hemşirelik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu halkımıza anlatmak için bu yıl Ebeler Hemşireler Haftasının halkımızla kutlamak istedik.  Bu farklı organizasyonla sendikacılığın asıl kimliğini gözler önüne sermeye çalıştık. Birey ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, hasta bakımının bilimsel yöntemlerle sağlanması hizmetlerini, özveriyle yerine getiren, ‘önce insan’ diyerek topluma hizmeti ilke edinmiş, tüm ebe ve hemşirelerimizin günü kutlar bu güzel organizasyonun hazırlanmasında ve sunumunda başarı ile çalışan Eskişehir Sağlık Sen Kadın Kollarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar  “ bilindiği üzere Ak Parti iktidara geldiği günden bugüne en büyük yatırımları eğitim ve sağlık alanına yaptığını, modern sağlık tesisleri kurduğunu” belirterek “sağlık personelinin özlük haklarında yaşanan sıkıntıların malum olduğunu ve bu konuda gerekli çalışmaların” yapıldığını bildirdi.

Etkinlikte keman dinletisi, broşür dağıtımı ve çocuklara palyaço eşliğinde “Çocuklarımızın Gözünde Biz” köşesinde resimler çizdirilerek sağlık personelini anlatmaları istenmiştir.




PAYLAŞ :